Aanmelden kan via deze link:
https://share-eu1.hsforms.com/19Wy-zYVVQdi-KDQBrpDDkwfmt2y
Waterstof is een indirect broeikasgas en dit krijgt (inter)nationale steeds meer bekendheid onder overheden en regelgevers. Veel waterstofprofessionals weten nu dat wanneer waterstof niet verbrandt, maar de atmosfeer binnendringt, er een keten van reacties ontstaat die ervoor zorgt dat onder andere methaan langer in de atmosfeer blijft. En dat is een probleem. Maar hoe zit het precies? Hoe groot is het effect op het klimaat? En wat betekent dit voor beleidskeuzes en monitoring, zodat investeringen in waterstof zoveel mogelijk bijdragen aan het verminderen van klimaatverandering? En hoe kunnen bedrijven zo goed mogelijk hierop inspelen zodat ze waterstof vanaf het begin goed doen?
Meer weten:
Voor wie
Werk je bij een innovatief bedrijf dat voorop wil lopen met waterstof of oplossingen heeft om emissies te meten? Of, werk je bij een provincie, gemeente, toezichthouder, of adviesbureau? Dan is dit een evenement dat je niet wilt missen.
We zouden het op prijs stellen als je deze uitnodiging zou willen delen met andere beleidsmakers, consultants/ingenieurs, toezichthouders en geïnteresseerden.
We hopen je daar te zien!
De Sustainable Scale-up Foundation mede namens: Universiteit Utrecht, Bureau Veritas, Platform Zero, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit, TU Eindhoven, TNO, Wageningen Universiteit, Stratelligence
Wist u dat:
Het indirecte broeikasgaseffect van waterstof regelmatig wordt onderschat? Recent onderzoek laat zien, dat dit effect op een tijdsschaal van 100 jaar ca. 12 x sterker is dan dat van CO2, De eerste 20 jaar is het effect ca. 35-40 x sterker. (bron: https://shorturl.at/rzFX1)